ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Κόντρα στον Γιωργάκη...


Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στα ενημερωτικά Μέσα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οι περισσότεροι τοποθετήθηκαν ουδέτερα.. (ποτέ δεν ξέρεις) έως αρνητικά. Οπως γράφει και το e-tetradio στο twitter, σήμερα υπήρξε εκνευρισμός σε νεοφιλελεύθερους και ακροκεντρώους αρθρογράφους για την επανεμφάνιση Παπανδρεου στο προσκήνιο. 
Αρκετοί ήταν και εκείνοι που αντέδρασαν ιδιαίτερα έντονα και επικριτικά στην υποψηφιότητα Παπανδρέου. Οι τελευταίοι έκαναν λόγο -μεταξύ άλλων- για «κακόγουστο θέατρο του εξοχότατου ΓΑΠ» αναφέροντας πως «ζητά την προεδρία του κόμματος που επιχείρησε να διαλύσει». Μάλιστα η εφημερίδα "ΚΟΝTRA" επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες έχει στα πρωτοσέλιδά της αρνητικούς τιτλους για τον ΓΑΠ π.χ: «Ποιοι ανασύρουν τον Γιωργάκη από το χρονοντούλαπο της ιστορίας» ή «Γελάει ο κόσμος με το διάγγελμα του ανεκδιήγητου Γιωργάκη» ή «Διαλύεις το ΚΙΝΑΛ, διχάζεις τον κόσμο» και άλλα τέτοια.