ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Η Βάλια Καϊμάκη επιστρέφει στις συχνότητες του Πρώτου


Η δημοσιογράφος Βάλια Καϊμάκη επιστρέφει στις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος με την εκπομπή «Ψηφιακές Κυριακές», που θα μεταδίδεται από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και..κάθε Κυριακή από τις 13:00 ώς τις 14:00.
Από τους influencers των social media μέχρι τις «τρύπες» στην κυβερνοασφάλεια, από τα καινούργια παιχνίδια και τα gadgets μέχρι τα κρυπτονομίσματα, από τις νέες τάσεις μέχρι το ηλεκτρονικό εμπόριο, από την τέχνη μέχρι την προστασία των παιδιών, οι «Ψηφιακές Κυριακές» είναι το διαβατήριό μας για να εξερευνήσουμε και να κατανοήσουμε τον ψηφιακό κόσμο.
Κάθε Κυριακή στις 13:00, αλλά όχι μόνο τις Κυριακές, αφού κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, λίγο πριν από τις 10:00 η Βάλια Καϊμάκη συζητεί με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στην εκπομπή «Καθρέπτης» την ειδησεογραφία των social media.
Η Βάλια Καϊμάκη είναι δημοσιογράφος, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Επικοινωνία, και από το 1998 άρχισε να παρουσιάζει εκπομπές για τις νέες τεχνολογίες στο Πρώτο Πρόγραμμα.