ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αναζητώντας τους κρυμμένους «θησαυρούς» των εφημερίδων


Οι Κυριακές έχουν πλέον το δικό τους «σύστημα πλοήγησης» με τον Θάνο Σιαφάκα. Η νέα δίωρη εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος κάθε Κυριακή από τις 10:00 ώς τις 12:00 εστιάζει..(στο πρώτο μέρος της εκπομπής) στην ανάγνωση των εφημερίδων μέσα από τη ματιά και την εγκυρότητα του Πρώτου Προγράμματος με επίκεντρο όχι μόνο τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικου Τύπου, αλλά πρωτίστως την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις, τα σχόλια, τα παραπολιτικά, αλλά και τις ειδήσεις που είναι «κρυμμένες» στις εσωτερικές σελίδες των εφημερίδων.
«Το GPS της Κυριακής» και ο Θάνος Σιαφάκας προσφέρουν μια πρώτη δυνατή γεύση της επικαιρότητας, ώστε ο πολίτης συντροφιά με τον πρωϊνό καφέ του, να γνωρίζει και να έχει άποψη αλλά και θέση για τις εξελίξεις, στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.
Αναζητώντας τους κρυμμένους «θησαυρούς» των εφημερίδων, επιχειρείται μια νέα, πιο σύγχρονη και μοντέρνα προσέγγιση της επικαιρότητας.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, αλλά και άνθρωποι της Τέχνης και της επιστήμης, σχολιάζουν τις εξελίξεις και καταθέτουν τις απόψεις τους για τα θέματα επικαιρότητας.
Κάθε Κυριακή, από τις 10 ώς τις 12 το μεσημέρι, «Το GPS της Κυριακής» με τον Θάνο Σιαφάκα, στο Πρώτο Πρόγραμμα.