ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Επιστρέφει στα περίπτερα η εφημερίδα Φουρθιώτη - Το σκέφτεται η Πατούλη για την «Φάρμα»


Η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη που, όπως λέει, «έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων», επιστρέφει στα περίπτερα. Η επανακυκλοφορία του φύλλου («με την υπογραφή Φουρθιώτη») έχει προγραμματιστεί για τις 7 Νοεμβρίου.
***
Ετοιμη να συμμετάσχει στο ριάλιτι «Φάρμα» που επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, φέρεται να είναι η Μαρίνα Πατούλη. Το σχετικό σενάριο παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, από τον Βαγγέλη Περρή. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο «οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και το κλίμα είναι θετικό, αλλά όχι ολοκληρωμένο».
***
Ανέκαμψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, μετά την πτώση που σημείωσε την Δευτέρα. Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος μεταξύ άλλων φιλοξένησε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση στο 18-54 και στη δεύτερη στο σύνολο με «κέρδη» 2-2,5%.
***
Πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα για τον τρίτο κύκλο της μουσικής εκπομπής του Mega «Σπίτι με το Mega». Η αρχή θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 22.00, μέσα από το Θέατρο της Γης στη Θεσσαλονίκη, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου