ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Παπανδρέου: Καλό είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μου


Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αποστέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τις προσωπικές υβριστικές υποθέσεις που δέχεται και τις αιχμές που αφήνουν εναντίον του ακόμα και στελέχη του.. Κινήματος Αλλαγής, που σχετίζονται με κάποιον ή κάποιους από τους συνυποψηφίους του.
Ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει στη γραμμή της πολιτικής αντιπαράθεσης καθόλη τη διάρκεια της μάχης για την ηγεσία, διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει πρώτος οποιαδήποτε προσωπική αντιπαράθεση ή να επιλέξει την προσφυγή στην παρελθοντολογία, αλλά ταυτόχρονα αναφέρει πως καλό είναι κάποιοι να μην παίζουν με την υπομονή του.
«Έχει πολλά να πει αν μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό καλό είναι να μην προκαλείται», σημειώνουν στελέχη που συνομιλούν καθημερινά μαζί του και τον στηρίζουν.
Στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, πάντως, ενθουσιασμό προκαλεί ο αριθμός των υπογραφών που μελών και φίλων που συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα που έχει ανοίξει στη σελίδα του ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», έως το βράδυ της Πέμπτης είχαν συγκεντρωθεί 25.000 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού. Στο δε επιτελείο του, εκτιμούν πως έως και τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ενδέχεται να ξεπεράσουν και τις 50.000!