ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

«ΕφΣυριζα» για τον Βαρουφάκη η ΕφΣυν (από πίσω όμως εκλιπαρεί για άρθρα)


«"Η τρόικα ξανάρχεται", γράφει η ΕφΣυριζα. Λες και έφυγε ποτέ...». Αυτό γράφει στο twitter ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης επισυνάπτοντας και το σχετικό δημοσίευμα της.. Εφημερίδας των Συντακτών. Το σχόλιο Βαρουφάκη για «ΕφΣυριζα» προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και ενόχλησε ιδίως στους Συντάκτες της Κολοκοτρώνη 8. Mάλιστα στο twitter του e-tetradio (του Δ. Κανελλόπουλου) ανέβηκε το κάτωθι σχόλιο: «ΕφΣυριζα δημοσίως για τον αγαπητό Γιάνη Βαρουφάκη η Εφ.Συν αλλά ιδιωτικώς, από πίσω, εκλιπαρεί αυτός και οι συνεργάτες του να τους βάζει άρθρα τους η εφημερίδα...». Mάλιστα ο Δημήτρης Κανελλόπουλος έγραψε στην ΕφΣυν και σχόλιο-απάντηση στον Γιάνη Βαρουφάκη:
"Οψιμες επιφυλάξεις Βαρουφάκη για την Εφ.Συν.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας μας ανέβασε σήμερα στο Twitter o κύριος Γιάνης Βαρουφάκης για την «τρόικα» που ξανάρχεται, αποκαλώντας την «Εφ.Συν.» ως «ΕφΣύριζα». 
 Δεν θα σταθώ στο φτηνό και χυδαίο ευφυολόγημα του αρχηγού του ΜέΡΑ 25, που νομίζει ότι έγραψε κάτι έξυπνο εναντίον της εφημερίδας μας. 
Απλώς, θέλω να τον ρωτήσω κάτι: ένα άρθρο του που μου έχει στείλει προς δημοσίευση στην εφημερίδα μας, ένας στενός συνεργάτης του και με αξίωμα στο κόμμα του, τι να το κάνω; Να το προχωρήσω προς δημοσίευση ή να του το επιστρέψω; Ή, μήπως, να το προωθήσω στον ίδιο τον κ. Γιάνη και ας το κάνει ό,τι θέλει, ας το στείλει για δημοσίευση στα Παραπολιτικά π.χ. 
 «ΕφΣύριζα» λοιπόν για τον κ. Βαρουφάκη η «Εφ.Συν.» δημοσίως, αλλά στα τηλέφωνα από πίσω ξέρει να ζητάει να δημοσιευτούν άρθρα, δικά του αλλά και συνεργατών του. Χώρια που αρθρογραφούσε και ο ίδιος στην εφημερίδα, σε τακτική βάση. 
Προφανώς, άλλαξαν όλα αυτά και δεν τη γουστάρει πλέον την «Εφ.Συν.» θεωρώντας την κομματική εφημερίδα. Δικαίωμά του, εννοείται. Μην αρχίσει όμως τώρα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα please".