ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αυγή: Το Star ανέλαβε τα γραφεία Τύπου του Πρωθυπουργού και της ΝΔ


Προπαγάνδα: Το Star ανέλαβε τα γραφεία Τύπου του Πρωθυπουργού και της ΝΔ
. Aυτό γράφει η «Αυγή» και σύμφωνα με την εφημερίδα έκαναν δια της Μάρας Ζαχαρέα την απίστευτη λαθροχειρία:.. Εμφάνισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να «μην λέει ούτε κουβέντα» για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα.
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν το Star έλεγε στο δελτίο ειδήσεών του πως ο Λιγνάδης ταλαιπωρείται «για το τίποτα». Η συγγνώμη του καναλιού, που αφορούσε μόνο την επίμαχη έκφραση, έδειξε πως ο συγκεκριμένος σταθμός, οι ιθύνοντες του δελτίου και οι ιδιοκτήτες του θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.
Στο χθεσινό δελτίο η Μάρα Ζαχαρέα, σύμφωνα με την Αυγή, που ως διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού ελέγχει, επιμελείται και πολύ συχνά γράφει τις ατάκες της στο δελτίο, αναφέρθηκε στην ομιλία Τσίπρα στη Βουλή, κατά την οποία όχι μόνο επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το πιο αποτυχημένο lockdown στην Ευρώπη, αλλά και για το φαγοπότι που έχει στήσει η κυβέρνηση ξεκοκαλίζοντας το δημόσιο.

Όπως γράφει η Αυγή: Φαίνεται ότι στο Star και τα αφεντικά του καναλιού δεν άρεσε η επισήμανση του Τσίπρα πως οι κυβερνώντες «φάγανε και τα πόμολα». Γι αυτό και έκαναν δια της Μάρας Ζαχαρέα την απίστευτη λαθροχειρία: Εμφάνισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να «μην λέει ούτε κουβέντα» για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα.
Κάτι θα έπαθαν εκεί στο Star και δεν βλέπουν πια καν τα δελτία Τύπου του κόμματος, ή τις απανωτές διευκρινιστικές δηλώσεις του βουλευτή.
Μάλλον τους τύφλωσε η επιθυμία να αναλάβουν τα σκήπτρα στην προπαγάνδα της ΝΔ.


Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Θα ήταν πιο έντιμο να αναφέρεται στην αρχισυνταξία και το Μαξίμου»

 Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του επισήμανε πως «το χθεσινό ρεπορτάζ του Star για την παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Βουλή για την αποτυχία με την πανδημία και το όργιο απευθείας αναθέσεων της κυβέρνησης αποτελεί μνημείο αντικειμενικότητας. Θα ήταν ωστόσο πιο έντιμο στις κάρτες του δελτίου ειδήσεων να αναφέρεται στην αρχισυνταξία και το Μέγαρο Μαξίμου.
Τελευταία φορά που ήταν τόσο αντικειμενικό μας ενημέρωνε πως ο κ. Λιγνάδης "βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα". Την κατάληξη την είδε όλη η Ελλάδα».

- πηγή: avgi. gr