ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Η κλασική βρετανική κωμική σειρά «Fawlty Towers» με τον Τζον Κλιζ, στο ERTFLIX


Το ERTFLIX σάς δίνει το κλειδί για να κάνετε check-in στο πιο παλαβό ξενοδοχείο της βρετανικής κωμωδίας, στο «Fawlty Towers».
Οικοδεσπότης σας ο Τζον Κλιζ, μέλος της θρυλικής ομάδας των Μόντι Πάιθον, ο οποίος εγγυάται.. γέλιο μέχρι δακρύων και «cringe» καταστάσεις από τα βρετανικά ’70s, μέσα από τα 11 επεισόδια μιας από τις πιο επιτυχημένες και κλασικές σειρές του BBC.
Ανεπιθύμητοι επισκέπτες, ιδιότροπο προσωπικό και τραγελαφικές καταστάσεις θα κάνουν την «ψηφιακή διαμονή» σας στο «Fawlty Towers» αξέχαστη. Βολευτείτε αναπαυτικά και –προς Θεού!– μη ζητήσετε room service!
Το «Fawlty Towers» βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας των 100 σπουδαιότερων βρετανικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως δημοσιεύτηκε από το British Film Institute το 2019. Κέρδισε δύο βραβεία BAFTA καλύτερου sitcom, το 1976 και το 1980, και χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο βρετανικό sitcom όλων των εποχών από το έγκυρο τηλεοπτικό περιοδικό Radio Times και από πάνελ κωμικών. Από το 1975, όταν και «άνοιξε τις πόρτες» της, η σειρά κατάφερε να συνδυάσει, σε ένα εκρηκτικό μείγμα, τους καθωσπρέπει τρόπους τής τότε βρετανικής κοινωνίας με τις εκρήξεις και τα νεύρα των πρωταγωνιστών της, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση.
Γνωρίστε το προσωπικό που θα σας «φιλοξενήσει»:
O Μπάζιλ (Τζον Κλιζ)
είναι ένας σκληρά εργαζόμενος υπεύθυνος ξενοδοχείου, του οποίου η ζωή πολιορκείται από… νεκρούς επισκέπτες, επιθεωρητές και εκκεντρικούς τουρίστες. Ο μεγαλύτερός του πονοκέφαλος και «πηγή των δεινών» του, είναι η γοητευτική σύζυγός του, Σίμπιλ (Προυνέλα Σκέιλς). Μαζί διευθύνουν το ξενοδοχείο «Fawlty Towers», με λίγη βοήθεια από τη μονίμως ατάραχη Πόλι (Κόνι Μπουθ) και σχεδόν μηδαμινή συμβολή από τον Μανουέλ (Άντριου Σακς), τον εκπαιδευόμενο σερβιτόρο από τη Βαρκελώνη, που είναι το ίδιο τρελός με το αφεντικό του. Όλοι αγαπούν το «Fawlty Towers», εκτός από τους άτυχους επισκέπτες του.
Το ERTFLIX αγαπάει τη βρετανική κωμωδία, από τις φλεγματικού χιούμορ δημιουργίες της μέχρι και τις φάρσες. Εκτός από το «Fawlty Towers» φιλοξενεί και το μοναδικό mockumentary «The Office» με τον Ρίκι Ζερβές. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμες στο κοινό ακόμα δύο εμβληματικές βρετανικές κωμικές σειρές.