ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Ζούλα, Καφαράκη και Τρουπή: «Νέο ρεκόρ χυδαίας προπαγάνδας»


«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Ζούλας, ο κ. Καφαράκης και ο κ. Τρουπής καταγράφουν νέο ρεκόρ αθλιότητας και χυδαίας γκεμπελικής προπαγάνδας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε.. ανακοίνωσή του επειδή όπως λέει  η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο της έφτασε στο σημείο να χρεώσει στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» της «Συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα».
Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης χρέωσαν στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το γνωστό πανό υπέρ του τρομοκράτη Κουφοντίνα. Τα βγάζουν τα λεφτά τους σε ξεφτίλα και με το παραπάνω, δεν την πήραν τσάμπα την αύξηση από τον κ. Μητσοτάκη».

Η ΕΡΤ χρέωσε στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη»

Δείτε περισσότερα εδώ: https://t.co/7H1ystdwNp pic.twitter.com/XmXoLVTL08

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) March 4, 2021
>

Το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του απεργού πείνας που ζητά την εφαρμογή του νόμου της ΝΔ παρέθεσε ο γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Αλεξίου.
«Επειδή στην ΕΡΤ Α.Ε. δεν κάνουν πλέον δημοσιογραφία, αλλά προπαγάνδα, διασπείροντας fake news παραθέτω την πραγματική εικόνα του πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του απεργού πείνας που ζητά την εφαρμογή του νόμου της ΝΔ.
Δεν είναι μόνο η ΕΡΤ που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αλλά και άλλα ΜΜΕ και βουλευτές της ΝΔ, αποδεικνύοντας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο πως χρησιμοποιούν μια ανθρώπινη ζωή για να οξύνουν την πολιτική σύγκρουση. Άξιος ο μισθός σας κύριε Ζούλα που έχετε κάνει τη δημόσια τηλεόραση εργαλείο χειραγώγησης της κοινωνίας και δηλητηρίασης του πολιτικού διαλόγου
» τονίζει ο Σωτήρης Αλεξίου.