ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα μέτρα


Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο βουλευτής εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο.. Κολωνάκι από κλιμάκιο αστυνομικών που έκαναν έλεγχο για τα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Ο Μίλτος Χρυσομάλλης όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί δεν συμπεριλαμβανόταν στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο όπως προέκυψε από τη λίστα που έδωσε το ξενοδοχείο στο κλιμάκιο ελέγχου.
Ο βουλευτής της ΝΔ αν και υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ως βουλευτής δεν υπάγεται στα απαγορευτικά μέτρα δεν έπεισε το κλιμάκιο ελέγχου το οποίο του επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας.
Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και σε δημοσιογράφο που ήταν μαζί με τον βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.
Βεβαιώθηκαν, επίσης, σε φυσικά πρόσωπα τρία διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας καθώς επίσης και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην επιχείρηση, διότι έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ισόγειο από άτομα που δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες του ξενοδοχείου όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα.