ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Πλατφόρμα δημοσιογραφίας από την 24MEDIA


Η 24MEDIA, ο μεγαλύτερος όμιλος ψηφιακών μέσων, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ανάπτυξη και επένδυση στον τομέα ψηφιακής ενημέρωσης, προχωράει στην δημιουργία του πρωτοποριακού,..για τα ελληνικά δεδομένα, τμήματος 24MEDIA News Lab, επικεφαλής του οποίου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.
Το 24MEDIA News Lab έχει σκοπό την έρευνα και υλοποίηση πρακτικών και καινοτομιών που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο παράγεται και διαχέεται η δημοσιογραφία στην εποχή των digital media. Storytelling, social listening, video journalism και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους publishers του εξωτερικού, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της innovative πλατφόρμας δημοσιογραφίας που δημιουργεί η 24MEDIA.
Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Director του 24MEDIA News Lab, με πολυετή εμπειρία ως visual journalist, έχοντας εργαστεί σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ, σε web, τηλεόραση, ραδιόφωνο και εφημερίδες. Από το 2013 ως το 2019 εργάστηκε στο Al Jazeera English, ως senior interactive producer στο AJ Labs, senior engagement producer και Instagram Lead. Τα projects του έχουν αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία δύο Webby Awards και ένα United Nations Correspondents Award. Έχει αναπτύξει προγράμματα εκπαίδευσης για δημοσιογράφους και newsrooms σε infographic design, social storytelling και mobile journalism κι έχει δημιουργήσει courses για το Al Jazeera Training Institute.
Η 24MEDIA δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και της αγοράς και να συνεχίζει να πρωτοπορεί, προσφέροντας υψηλού επιπέδου πρωτογενές δημοσιογραφικό περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες, για την άρτια ενημέρωση του κοινού της.