ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Στέλιος Πέτσας: «Μην τρολάρετε τα μέτρα»!


Εκκληση στους πολίτες να μην... «τρολάρουν τα μέτρα» της κυβέρνησης απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. «Μην τρολάρουμε τα μέτρα, να δούμε τη μεγάλη εικόνα»,.. είπε..  ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Δίνουμε μάχη με το χρόνο για πρώτη φορά με χρονικό ορίζοντα», είπε και απηύθυνε έκκληση να τα τηρήσουμε και να βγούμε από την κατάσταση».
Ωστόσο ο Στέλιος Πέτσας φαίνεται πως ξέχασε τις μέρες που εκείνος «τρόλαρε» το ΕΣΥ. Από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων και διασωληνωμένων, είχε χαρακτηρίσει «πεταμένα λεφτά» την επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ. Παράλληλα ο ίδιος είχε δηλώσει πως «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια».
«Ο Στέλιος Πέτσας κάνει έκκληση στους πολίτες να "μην τρολάρουν τα μέτρα". Ο ίδιος που ως κυβερνητικός εκπρόσωπος τρόλαρε ολόκληρη την κοινωνία» σχολίασε αιχμηρά ο εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στο Twitter.