ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

«Βόμβα» στο Μαξίμου: Παραιτήθηκε ο Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος - Ποιοι το είχαν προαναγγείλει


Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουργό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης.  Kάποιοι έκαναν λόγο για «κεραυνό εν αιθρία». Αν όμως διαβάσεις τις.. κυριακάτικες εφημεριδες, και δη τις συμπολιτευόμενες (ΒΗΜΑ, ΘΕΜΑ κ,α), θα διαβάσεις πολλά σχόλια που «αδειάζουν» τον τέως κυβερνητικό εκπρόσωπο. Κι ας μην ξεχναμε ότι οι εφημερίδες "κλείνουν" την ύλη τους από το βράδυ της Παρασκευής.
Στην επιστολή παραίτησής του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Ταραντίλης αναφέρει:..
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Με τιμή, Χρήστος Ταραντίλης».
Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναλαμβάνει η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.