ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ενδιαφέρον από Aλαφούζο και Μαρινάκη για το πιεστήριο της «Ναυτεµπορικής»


Μέχρι τις 4 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι για τα περιουσιακά στοιχεία της «Ναυτεμπορικής», σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση της ΑΑΔΕ, οφείλουν να καταθέσουν τις προσφορές τους. Σύμφωνα με την.. πρόσκληση, θα διενεργηθούν διαφορετικοί διαγωνισμοί. Ο ένας αφορά τα ακίνητα του ομίλου και ο δεύτερος τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας και των ιστοσελίδων της, όπως και το πιεστήριο.
Ως γνωστόν, η «Ναυτεμπορική» βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τον Σεπτέμβριο, με τη σημερινή ιδιοκτησία να έχει καταθέσει αίτημα τριτανακοπής έναντι του ειδικού διαχειριστή. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το δεύτερο σκέλος του διαγωνισμού (τίτλοι, εφημερίδα, πιεστήριο) από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διαδικασία θα πάρει μέρος και η «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου, που ενδιαφέρεται κυρίως για την εκτυπωτική μονάδα της «Ναυτεμπορικής».

- από το media. gr