ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ζητήθηκε από τον δήμαρχο να επιβάλλει ποινή σε δημοσιογράφο!


Στη δυσάρεστη θέση βρίσκεται εκ νέου η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, να ζητήσει από τις πολιτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.. της.. Λάρισας να αφήσουν εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης και τους δημοσιογράφους του.
Το ζητήσαμε και σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, αναφέρει η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε διαπιστώνοντας πως ένα καθ’ όλα αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης, γίνεται βορά σε διάφορες πολιτικές επιδιώξεις χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι επιπτώσεις μιας τέτοιας τακτικής, στο κύρος και την υπόληψη των δημοσιογράφων που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν τη δουλειά τους ακολουθώντας πλήρως τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, ζητήθηκε (άκουσον – άκουσον) από το Δήμαρχο να επιβάλλει ποινή στη συνάδελφο Κωνσταντίνα Καρυδάκη για τον τρόπο με τον οποίο κάνει τη δουλειά της!
Ενημερώνουμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο, πως τα ζητήματα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ελέγχονται από τα όργανα της Ένωσης μας και των υπολοίπων επίσημων δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας.
Ας αφήσουν λοιπόν οι πολιτικολογούντες, τους δημοσιογράφους του Δημοτικού Ραδιοφώνου να κάνουν τη δουλειά τους, όπως την κάνουν τα τελευταία τουλάχιστον τριάντα χρόνια: Αξιόπιστα και με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και τους Λαρισαίους πολίτες.