ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Χριστούγεννα στο σπίτι!


Με τίτλο: «Χριστούγεννα στο σπίτι!» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για την περίοδο των εορτών.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- «Κλειδώνει» η παράταση της καραντίνας.
- Τα επιδημιολογικά δεδομένα καθιστούν δύσκολη την άρση των περιοριστικών μέτρων στις 30 Νοεμβρίου.
- Απαγορευτικό στις μετακινήσεις από νομό σε νομό - Κυκλοφορία με sms κατά τις νυχτερινές ώρες.
- Πώς αναμένεται να επαναλειτουργήσουν σχολεία, εμπορικά καταστήματα και εστίαση, εφόσον δώσουν «πράσινο φως» οι επιστήμονες.
- Στο τραπέζι τα κυλιόμενα lockdowns μέχρι να αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η ελληνική πρόταση για τα 32 δισ. €. «Τα χρήματα θα διατεθούν σε όσους θέλουν να κάνουν επενδύσεις, όχι σε εκείνους που θέλουν να πάρουν επιδοτήσεις», δηλώνει στην «R» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης.
- Βρόμικο παιχνίδι του Ερντογάν στην Κύπρο! Μεθοδεύει την αναγνώριση του ψευδοκράτους από Λιβύη και Αζερμπαϊτζάν.
- Ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ενωσης Αερομεταφορών, Ραφαελ Σβαρτσμαν μιλά στην «R»: «Βαρόμετρο τα γρήγορα τεστ COVID-19 για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού».
- Νίκη Κεραμέως: «Εάν ήταν στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ, τα σχολεία απλώς δεν θα άνοιγαν, ενώ το σύστημα τηλεκπαίδευσης απλώς δεν θα είχε ποτέ δημιουργηθεί».
- Νίκος Φίλης: «Η κυβέρνηση δεν επένδυσε στο δημόσιο δίκτυο τηλεκπαίδευσης, όπως συνέβη σε όλο τον κόσμο, αλλά προτίμησε μια αποκλειστική και αδιαφανή σύμβαση με μία μόνο εταιρεία».
- 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα μέτρα στήριξης του Δεκεμβρίου. Oλα όσα προβλέπονται για εργαζομένους και επιχειρήσεις.
- Νέες φουρτούνες. Δεσμεύτηκαν οι δύο θαλαμηγοί της οικογένειας Κουτσολιούτσου.
- Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Περίμενα 6 μήνες για να δικαιωθώ». Τι λέει ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης μετά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, που έδειξαν ότι δεν σκότωσε τον πατέρα του.
- Ο Παλαιοκώστας έκανε… διακοπές σε Θεσσαλία και Ηπειρο! Η άγνωστη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του καταζητούμενου κακοποιού.