ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Πως ο Κυριακού έπεισε(;) την Μενεγάκη

Κοντά στη μεγάλη της επιστροφή της στην τηλεόραση φαίνεται ότι βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια σύμφωνα φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, το κανάλι το οποίο την έστεψε βασίλισσα της πρωινής ζώνης.
Μπορεί έως τώρα η είδηση να μην έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη ωστόσο η συμφωνία φέρεται να προετοιμαζόταν μεθοδικά και στο παρασκήνιο από τα.. τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Θοδωρή Κυριακού να έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τις συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη
Αρχικά υπήρχε η σκέψη η Ελένη Μενεγάκη να ξεκινήσει από τις αρχές της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο η ίδια, εκτός του ότι δεν είχε αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του ANT1, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επιστρέψει τόσο σύντομα στα τηλεοπτικά πλατό.
H ιδιοκτησία του ΑΝΤ1 επανήλθε δριμύτερη κι αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών η Μενεγάκη φέρεται να είπε το «ναι» και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ήδη ξεκίνησαν τα διαδικαστικά της οριστικοποίησης της συμφωνίας.