ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Πυγμαχικό υπερθέαμα στο Open

Μια από τις κορυφαίες συναντήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας έρχεται στο Open. Αγώνες που κόβουν την ανάσα με κορύφωση τη συναρπαστική διεκδίκηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα στον Ελληνορώσο Fedor Papazov και τον Πολωνό Michal Chudecki.
Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες πυγμάχοι αγωνίζονται σε ένα πυγμαχικό υπερθέαμα που..
διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena.
Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί αρκετές μέρες πριν τους αγώνες, η Hellenic Boxing Promotions απέδειξε ότι μπορεί να αναμετρηθεί με μεγάλες διοργανώσεις που έχουν ένα ευρύ κοινό να τις υποστηρίξει. Διοργανωτής ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο αθλητής-θρύλος της πυγμαχίας Roy Jones Jr., με 66 νίκες και 47 νοκ άουτ στο ενεργητικό του, καλωσόρισε το κοινό και προκάλεσε ενθουσιασμό στους Έλληνες fans.
Το OPEN ήταν χορηγός επικοινωνίας του Premium Boxing Event και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πυγμαχικό υπερθέαμα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 23:45 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.