ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Προσκλήσεις για τα εορταστικά της ΕΡΤ

Πιστή στο εορταστικό ραντεβού της, η δημόσια Ραδιοτηλεόραση μεταδίδει και φέτος ανήμερα την Πρωτοχρονιά (Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020) στις 12:15, την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein. Ειδικότερα,..
οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό αυτό εορταστικό μουσικό πρόγραμμα, που μεταδίδεται σε περίπου 90 τηλεοπτικούς και πολυάριθμους ραδιοφωνικούς Σταθμούς απ’ όλο τον κόσμο και την παρακολουθούν περισσότεροι από 95 εκατομμύρια τηλεθεατές και ακροατές.
***
Ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» μάς προσκαλούν Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στις 13:00 στην ΕΡΤ1, σ’ ένα γιορταστικό αφιέρωμα στους τρεις κορυφαίους τροβαδούρους του ελληνικού τραγουδιού: Νίκο Γούναρη, Φώτη Πολυμέρη και Τώνη Μαρούδα. Στην εκπομπή παρουσιάζονται ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια του ρεπερτορίου τους, έτσι όπως τα αποδίδουν οι αδελφοί Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης που έχουν αφοσιωθεί στην έρευνα και προβολή αυτού του ρεπερτορίου, καθώς και ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ιδανικός ερμηνευτής των τραγουδιών αυτής της περιόδου.
***
Το 2020 έρχεται με φόρα και θα το υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο! Με το πιο λαμπερό, διασκεδαστικό, μουσικό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στην ΕΡΤ1. Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιο τού «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» δύο μεγάλες φωνές!  Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο γλέντι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όχι μόνο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 22:00 στην ΕΡΤ1 «Στα Τραγούδια λέμε ΝΑΙ»!