ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε, σήμερα, τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς.
Την είδηση αναπαρήγαγε και η ιστοσελίδα San Francisco Chronicle, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Τομ Χανκς μπορεί πλέον να θεωρεί επισήμως τον εαυτό του Έλληνα [...] Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, η τιμητική πολιτογράφηση μπορεί..
να χορηγηθεί σε άτομα που έχουν παράσχει εξαιρετικές υπηρεσίες στη χώρα ή των οποίων η πολιτογράφηση εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».
Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας, έχει παντρευτεί με Ελληνίδα και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο.
Εδώ και πολλά χρόνια ο Αμερικανός Τομ Χανκς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο όπου διατηρεί και εξοχική κατοικία.

Γνωστός «προβοκάτορας» των σόσιαλ μίντια μόλις πληροφορήθηκε την είδηση, σχολίασε: «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, ναυαγέ... ΝΑΥΑΓΕ ε ε!..»