ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Οι σοβαροί συντάκτες των υπουργείων και τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια

Oλα τα υπουργεία είναι γνωστό πως ενημερώνουν τους διαπιστευμένους συντάκτες για τις τρέχουσες και προγραμματισμενες δραστηριότητες, με SMS χρησιμοποιώντας τις ομάδες σε εφαρμογές μηνυμάτων. Αυτό που έγινε όμως ανήμερα των Χριστουγέννων σε νευραλγικό υπουργείο δεν έχει προηγούμενο καθώς αντί ενημέρωσης κάποιος..
συντάκτης ξεκίνησε να εύχεται χρόνια πολλά. Τότε (σχεδόν) όλοι, ο ένας μετά τον άλλο, έστησαν... δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» και αρχισαν να ανταλάσσουν ανούσια προσωπικά μηνύματα και ευχές που ουδεμία σχέση έχουν με τον χαρακτήρα και τη λογική λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένας εκ των αποδεκτών των μυνημάτων άρχισε να σχολιάζει την φωτογραφία συγκεκριμένου υπουργού, που βρέθηκε για επίσκεψη στο εξωτερικό, δίπλα σε ξένο αξιωματούχο. Το σχολιο προκάλεσε αντιδράσεις κάποιων παλαιών και έμπειρων συντακτών που παρατήρησαν ότι σε ένα επαγγελματικό λογαριασμό με ενημερωτικά SMS από το υπουργείο, δεν έχουν θέση προσωπικά σχολια και ανούσιες παρατηρήσεις.
Το όλο γεγονός προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους σοβαρούς συντάκτες του συγκεκριμενου υπουργείου κια θα συζητιέται για καιρό στις μιντιακές παρέες...