ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Κυκλοφορεί το πρωτοχρονιάτικο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης

Με το πιο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα υποδέχεται η ΕΡΤ το 2020! Στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, τις μοναδικές συναυλίες, τις σειρές, τις ταινίες και τα ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό, που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές τις ημέρες των εορτών.
Οι πιο συναρπαστικές ταινίες και σειρές κινούμενων σχεδίων ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν..
ονειρικό κόσμο φαντασίας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, όλη την εορταστική περίοδο.
Την ταινία «Καζαντζάκης», συμπαραγωγής ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία-σενάριο Γιάννη Σμαραγδή, που σκιαγραφεί το πορτρέτο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα του 20ού αιώνα, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στις 22:00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στην ΕΡΤ1. Ακόμη, εξαιρετικές ταινίες του παλαιού αλλά και του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου συντροφεύουν τους τηλεθεατές τις γιορτινές ημέρες.
Με ειδικές εκπομπές, αφιερώματα, κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο, εορταστικές μουσικές και συναυλίες, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ μεταφέρουν τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των ημερών. Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας -ελληνικές και ξένες- για όλη την οικογένεια, και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στο 99ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».