ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Νέα καταγγελία από το Documento για ελλείψεις στα περίπτερα

Σε νέες καταγγελίες προχωράει η εφημερίδα Documento μετά και από διαμαρτυρίες αναγνωστών, για έλλειψη φύλλων σε πολλά περίπτερα εξ αιτίας, όπως λέει, της μη σωστής διανομής από το «Αργος», του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου.
Επίσης, όπως λέει το Documento, καταγγέλλεται από αναγνώστες του ότι «ακόμα και αν υπάρχουν περίπτερα που διαθέτουν Documento αυτό είναι κρυμμένο..
ή μέσα ή κάτω από στοίβες περιοδικών που είναι πολύ δύσκολο να το εντοπίσεις ενώ οι υπόλοιπες είναι σε πάγκους και σε περίοπτη θέση».
Σε σχετικό σημείωμα στο documentonews αναφέρεται:
"Το σαμποτάζ στο Documento δεν θα περάσει
Η προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη δια.. μέσου του μοναδικού πρακτορείου διανομής «Αργος του Τύπου» συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, να μην μπορούν να βρουν οι αναγνώστες του Documento την εφημερίδα στα περίπτερα της χώρας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αν όχι με μεγαλύτερη.
Συνεχείς είναι οι διαμαρτυρίες αναγνωστών ότι δεν βρίσκουν το Documento στα περίπτερα.
Ειδικά για την έκδοση της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου όπου η εφημερίδα παρουσίασε το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο με τα σοκαριστικά πλάνα της αστυνομικής βίας με δημόσιο βασανισμό γυναίκας ΑΜΕΑ από άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας, οι διαμαρτυρίες αναγνωστών είναι εντονότερες.
Από τη Νέα Σμύρνη αναγνώστης μας καταγγέλλει έλλειψη του Documenrto από πολλά περίπτερα της περιοχής.
Επίσης αντίστοιχα φαινόμενα παρουσιάστηκαν σύμφωνα με άλλες καταγγελίες αναγνωστών και στην περιοχή του Βύρωνα.
Και αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην περιοχή του Λεκανοπεδίου. Στην Πάτρα άλλος αναγνώστης μας καταγγέλει ότι χθες Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 8:30 το πρωί δεν υπήρχε παρά μόνο η ακριβή έκδοση του Documento. Η φθηνή πουθενά. Πριν μερικές εβδομάδες επίσης αναφέρει ο ίδιος αναγνώστης πολύ πρωί σε περίπτερο στη πιο κεντρική πλατεία της Πάτρας δεν υπήρχε ούτε για δείγμα Documento, ενώ υπήρχαν όλες οι άλλες εφημερίδες σε στοίβες!. Μετά τις 11-12 εννοείται, αναφέρει, ότι δεν το βρίσκεις πουθενά στην Πάτρα.
Επίσης καταγγέλλεται από τους αναγνώστες ότι ακόμα και αν υπάρχουν περίπτερα που διαθέτουν Documento αυτό είναι κρυμμένο ή μέσα ή κάτω από στοίβες περιοδικών που είναι πολύ δύσκολο να το εντοπίσεις ενώ οι υπόλοιπες είναι σε πάγκους και σε περίοπτη θέση.
Όλα αυτά ενώ οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για το κράτος σερίφηδων που προσπαθεί να εγκαταστήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για τις μεθοδεύσεις στο σκάνδαλο Novartis και τελευταία και στην υπόθεση του Noor1 είναι συνεχείς.
Καμία όμως από τις προσπάθειες να εξαφανίσουν το Documento για να μην φτάσει στους αναγνώστες του δεν θα στεφτεί με επιτυχία. Πάντα θα υπάρχουν οι τρόποι για να ενημερώνονται οι πολίτες για την «κανονικότητα» που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Γι’ αυτό να είναι σίγουροι και οι αναγνώστες μας, οι κυβερνώντες και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους."