ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Με απολύσεις, σε γνωστά δημοσιογραφικά μαγαζιά, κλείνει το 2019

Aπολύσεις στο… παρά πέντε
Με απολύσεις, ακόμα και σε γνωστά δημοσιογραφικά μαγαζιά, κλείνει το 2019.
Πρόκειται μάλιστα και για άτομα που είχαν δεκαετία και βάλε στο ίδιο έντυπο.
Εκκαθαρίσεις ή απλά ανανέωση; Ο,τι και αν είναι πάντως, αν και τα..
δυνατά μαγαζιά απολύουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. (Τρεις απολύσεις δημοσιογράφων στον «Φιλελεύθερο»)
***
To μικρό και το μεγάλο καλάθι
Νέες εκδοτικές προσπάθειες, λέει, μπαίνουν στην τελική ευθεία από τον καινούριο χρόνο.
Kάποιοι μάλιστα εκδότες έχουν κάνει και τις πρώτες συναντήσεις με γνωστά ονόματα του χώρου. Συμβουλή: Κρατήστε μικρό καλάθι. Μικρό και ρηχό.
 ***
ALPHA: Παζάρια και... μαχαίρια
Μεγάλη... μαχαίρα, λένε οι φήμες, αναμένεται να πέφτει πλέον στα νέα συμβόλαια που υπογράφονται στον ALPHA. Ένας από τους στόχους της νέας διοίκησης είναι ένα γενικότερο «συμμάζεμα» του κόστους, προκειμένου να ρίξει τα χρήματα σε νέες επενδύσεις στο πρόγραμμα και την ενημέρωση. Μην απορήσετε αν του χρόνου θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό ALPHA με φρέσκα - και λιγότερο καλοπληρωμένα - πρόσωπα.
***
Ανασυνταχθείτε!
Αυτό θα είναι, λέει, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο επικοινωνιακό επιτελείο του εν όψει της νέας χρονιάς.Δεν ήταν και λίγα τα φάουλ που έγιναν φέτος και ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γιατί αν οι πρώτοι μήνες ήταν περίοδος χάριτος, το 2020 θα είναι ένα δύσκολο τεστ σε όλα τα επίπεδα για την κυβέρνηση. Που δεν θα είναι πια ‘’νέα’’ και δεν θα έχει δικαιολογία.
***

Ο εξ απορρήτων
Μια πρώτη κίνηση, βέβαια, που δείχνει τη σημασία που έχει για τον Κ. Μητσοτάκη η καλή επικοινωνία των υπουργείων είναι οι φήμες για τοποθέτηση του ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη σε σχετική θέση. Ο συγκεκριμένος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού. Της απολύτου εμπιστοσύνης που λένε. Το αίμα παίζει ρόλο βλέπετε…

Σάτυρος / fmvoice