ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

20χρονος έσωσε αγοράκι από πίτμπουλ

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ
 
Ως ήρωας αντιμετωπίζεται στη Βραζιλία 20χρονος ο οποίος πάλεψε με πίτμπουλ προκειμένου να αποσπάσει - επιτυχώς - ένα τετράχρονο αγόρι από τα σαγόνια του σκύλου.
Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γειτονιά του Ρίο ντε Τζανέιρο στις 19 Δεκεμβρίου φαίνεται η στιγμή που το..
πίτμπουλ έχει αρπάξει το μικρό αγόρι και το ταρακουνάει βίαια.
Στις ίδιες εικόνες φαίνεται ο 20χρονος Πάτρικ ντο Σέου να δίνει μάχη με γυμνά χέρια και τελικά να καταφέρνει να αποσπάσει το 4χρονο αγόρι από το πίτμπουλ πριν τελικά να το βάλει στην οροφή ενός αυτοκινήτου για να το προστατεύσει.
Τόσο ο 20χρονος πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού όσο και το μικρό αγόρι χρειάστηκαν ράμματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά τους.
Σύμφωνα με τον νεαρό τόσο ο ίδιος όσο και το μικρό αγόρι χρειάστηκε να μείνουν για περίπου μισή ώρα επάνω στο αυτοκίνητο μέχρι να έρθει βοήθεια.
«Στο πρόσωπο του μικρού αγοριού είδα την κόρη μου Λάρα. Όταν είδαν την επίθεση αντέδρασα ενστικτωδώς» εξήγησε ο 20χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος συμπλήρωσε «δεν αισθάνομαι ήρωας, κάθε άλλο».