ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ποιοι πολέμησαν τα μίντια της Γιάννας Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ως εκδότρια, μαζί με τον σύζυγό της, τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, «έπαιξε» επιθετικά. Την τριετία, περίπου, που το ζεύγος είχε την ιδιοκτησία τού Ελεύθερου Τύπου, επενδύθηκαν σε αυτόν μεγάλα ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων όταν μπήκε λουκέτο στην εφημερίδα, έγιναν –πέρα από «σειρά αποτυχημένων επιλογών σε επίπεδο διοίκησης, δημοσιογραφικής..
διεύθυνσης, εμπορικής στρατηγικής»– και «φαραωνικές σπατάλες».
Αυτές, άραγε, ήταν οι βασικές αιτίες που έκλεισε ο Ελεύθερος Τύπος από την οικογένεια Αγγελόπουλου; Όχι μόνο. Κατά τον Μανώλη Κοττάκη, που συνεργάστηκε με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η εφημερίδα πολεμήθηκε από τους παραδοσιακούς εκδότες. Σύμφωνα με τον σημερινό διευθυντή της Εστίας, η πορεία τού ελληνικού Τύπου θα ήταν διαφορετική, προς το καλύτερο, αν η Αγγελοπούλου «δεν πολιτευόταν με το "γινάτι"» και «αν δεν υπέκυπτε στον πόλεμο που της είχαν κηρύξει οι παλαιοί εκδότες και δεν αποσυρόταν από την ενημέρωση».
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ