ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: Μιλάει αυτός που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο

Αμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που μεταξύ άλλων έκανε επίθεση και στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στον Βόλο. Ο Δικέφαλος του Βορρά με ανακοίνωση που εξέδωσε υπενθυμίζει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τελεί υπό «απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι..
κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων», ενώ κάνει λόγο για «παραλήρημα» ενός ανθρώπου «που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια... συναισθηματικής φόρτισης».
Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ σημειώνουν ότι ο Μαρινάκης είναι «ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και "περιττώματα"» και ότι ουσιαστικά επιθυμεί την «επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για δύο δεκαετίες». Τέλος, τονίζεται ότι «εξαιτίας της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
 «Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε "ποδοσφαιρικά περιττώματα", φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση "εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια". Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων.

Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και "περιττώματα". Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες. ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».