ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τσίπρας στον Παπαδάκη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη αύριο, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
***
Με ειδικά μουσικά αφιερώματα και ειδικές εκπομπές από τους..
Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Γιάννη Δημητριάδη, Ιωσήφ Βάγγερ, Δήμητρα Κακαουνάκη, Έλενα Μαράκα, Φώτη Απέργη, Κώστα Αλαγιάννη, Πέτρο Αδάμ, Ρουμπίνη Σταγκουράκη, Γιώργο Μαρκάκη, Γιώτα Κοτσέτα και Μαρία Μαρκουλή, ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα αποχαιρετήσει το 2019 και θα καλωσορίσει το 2020 το Kosmos 93.6.
***
Η διεθνούς φήμης γλύπτρια Χρύσα Βαρδέα, γνωστή με το καλλιτεχνικό προσωνύμιο Χρύσα (ή Chryssa), «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Δεκεμβρίου 2013. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη της σημαντικής καλλιτέχνιδος, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Τέχνη και Πολιτισμός», παραγωγής 1990, που περιλαμβάνει τη συνέντευξη της γλύπτριας με αφορμή την έκθεση «Chryssa 1960-1990» στην Αθήνα.
***

Mε αφιέρωμα στην πολυβραβευμένη σειρά εποχής «Mildred Pierce», με τη συγκλονιστική Κέιτ Γουίνσλετ, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, και με πλούσια θεματολογία κυκλοφορεί το χριστουγεννιάτικο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης». Το συναρπαστικό πορτρέτο μιας ευάλωτης αλλά αδάμαστης γυναίκας σκιαγραφεί η δραματική μίνι σειρά, που κατέκτησε κοινό και κριτικούς και μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 22:00.