ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Καμπάνια Ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια στο Open

Με το σύνθημα «Eίναι στο Χέρι σου να Επιλέξεις Προορισμό», το OPEN ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με το θέμα της Οδικής Ασφάλειας.
Τα τροχαία δυστυχήματα είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, με τη χώρα μας να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης της οδικής ασφάλειας πανευρωπαϊκά. Κάθε χρόνο θρηνούμε εκατοντάδες.. θύματα στην άσφαλτο από αμέλεια και εγκληματικά λάθη που με καλύτερη ενημέρωση θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Αλλάζοντας τις καθημερινές του συνήθειες, ο Έλληνας οδηγός μπορεί να αποκτήσει την οδική συμπεριφορά που θα ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα.
Το OPEN αφουγκραζόμενο το μείζον αυτό θέμα επιδεικνύει στάση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, λαμβάνοντας μία σημαντική πρωτοβουλία.
Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα ο σταθμός θα ενημερώνει καθημερινά το κοινό για τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση και πως μπορεί κάποιος να τους αποφύγει. Οι παρουσιαστές του OPEN, πρεσβευτές αυτής της καμπάνιας, θα ενημερώνουν το κοινό για τους σημαντικούς άξονες της οδικής ασφάλειας.
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Φαίη Μαυραγάνη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Κοκλώνης δίνουν το σύνθημα: Είναι στο Χέρι σου να Επιλέξεις Προορισμό.