ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Oλγα Τρέμη: Θα παραιτηθώ από τη σύνταξη που παίρνω

«Δεν θα πήγαινα στην ΕΡΤ για να συνταξιοδοτηθώ»

 Η ώρα έναρξης της εκπομπής είναι και ο τίτλος της. «10» θα ονομάζεται η νέα προσθήκη στο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Από τις 18 Νοεμβρίου, κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη και επί 90 λεπτά, η Ολγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης θα ανατέμνουν την επικαιρότητα αναλύοντας, σχολιάζοντας, συζητώντας με συνεργάτες και..
τους προσκεκλημένους στο στούντιο.
«Είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη», δηλώνει η Ολγα Τρέμη, εξηγώντας ότι «όλοι όσοι συνεργαζόμαστε στο “10” έχουμε ως στόχο να κάνουμε μια διαφορετική εκπομπή επικαιρότητας. Πάνω απ’ όλα πολυφωνική. Να λέγονται και να ακούγονται όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις. Οπως στόχος μας είναι και να εμπλακούμε στον συναγωνισμό, να μην κάνουμε τη διαφορά μόνο ως προς τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης. Στο κάτω-κάτω, και σε ό,τι με αφορά προσωπικά, εγώ είμαι ήδη συνταξιούχος. Δεν θα πήγαινα στην ΕΡΤ για να συνταξιοδοτηθώ».
Για την ακρίβεια, η Ολγα Τρέμη θα πρέπει να παραιτηθεί από τη σύνταξή της προκειμένου να αμείβεται από τη Stefi, την εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεικτή παραγωγή του «10». Η πολύπειρη δημοσιογράφος λέει επ’ αυτού: «Μολονότι δεν με συμφέρει ιδιαίτερα από οικονομικής πλευράς, θα παραιτηθώ από τη σύνταξη που παίρνω. Αυτό που μετράει είναι να γίνει το “10” όπως το φανταζόμαστε, μια εκπομπή που θα προσφέρει στ’ αλήθεια μια αλλιώτικη ματιά στην ουσία των γεγονότων που απασχολούν και επηρεάζουν τη ζωή όλων μας».

- από κείμενο του Β. Τσακίρογλου στο protothema.gr (oλόκληρο ΕΔΩ)