ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η πτώση και η άνοδος στα ποσοστά του Λιάγκα

Μια εφημερίδα που βγάζει, κατ’ αντιστοιχία, ένα τόσο αρνητικό και αποκρουστικό θέμα όσο εκείνο της περασμένης Πέμπτης στην εκπομπή του Λιάγκα, θα χάσει φύλλα; Τουλάχιστον τις αμέσως επόμενες ημέρες πιθανόν θα χάσει. Στην τηλεόραση η αποστροφή που προκάλεσε μια εκπομπή που διακωμωδεί το σιχαμερό πάθημα ενός κοριτσιού, μπορεί να της στερήσει ποσοστά τηλεθέασης; Για να δούμε τι λένε οι μετρήσεις,..
τις οποίες αναζήτησε και διάβασε σχολαστικά, μέρα με την ημέρα, ο Harddog:
Το «Μεσημέρι» στον Σκάι, με τον Γιώργο Λιάγκα και την εύθυμη παρέα του, στις αμέσως προηγούμενες ημέρες από την επίμαχη εκπομπή, είχε χαμηλότερα ποσοστά από την επίμαχη. Δηλαδή την Τρίτη 16,4%, την Τετάρτη 17,2 % και την Πέμπτη (ημέρα της γελοιοποίησης) κέρδισε πάνω από μια μιάμιση μονάδα καθώς κατέγραψε 18,9%.
Φαίνεται ότι το χοντρό καλαμπούρι, μολονότι ήταν σε βάρος μιας γυναίκας, άρεσε πολύ στις γυναίκες! Έτσι, στο γυναικείο κοινό από 15 έως 24 ετών (δηλαδή στο ηλικιακό φάσμα στο οποίο περιλαμβάνεται η παθούσα φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης) κατέγραψε 20,7%, ενώ οι μεγαλύτερες γυναίκες, στη ζώνη 25-44, έδειξαν μικρότερο ενδιαφέρον καταγράφοντας ποσοστό 10,7.
Τι έγινε από εκεί και πέρα; Την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, το «Μεσημέρι» είχε μια σημαντική κάμψη, πέφτοντας στο 16,2%, αλλά τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, προς τη δόξα ξανατράβηξε καταγράφοντας 21,4%. Ήταν μία από τις πέντε εκπομπές όλης της ημέρας στον Σκάι που ανέβηκαν πάνω από το 20%. Την αμέσως προηγούμενη Δευτέρα το «Μεσημέρι» είχε 19,3%. Το λες και επιβράβευση!
- από το μπλογκ του harddog