ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Η Βούλτεψη θεωρεί όργανο του ΣΥΡΙΖΑ τους... Financial Times

Σχεδόν σαν κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη τους Financial Times σε άρθρο της στο liberal.
Η κ. Βούλτεψη, σε ένα μακροσκελέστατο άρθρο με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας που κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση ότι καλύπτει οικονομικά σκάνδαλα, υποστηρίζει ότι είναι λογικό που οι Financial Times έχουν γίνει «σημαία» του.. Αλέξη Τσίπρα επειδή σταθερά εδώ και χρόνια υποστηρίζουν τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Χρόνια τώρα λένε Financial Times και γεμίζει το στόμα τους!», τονίζει στο άρθρο της.
Συνεχίζει με μια μεγάλη καταγραφή όλων των άρθρων της εφημερίδας που δεν είχαν καταγγελτικό ύφος απέναντι στην προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει και σε εκείνα τα άρθρα που αφορούσαν την Συμφωνία των Πρεσπών και την αξία της.
Προφανώς αυτή η προσπάθεια αμφισβήτησης της αξιοπιστίας ενός τόσο σημαντικού διεθνούς μέσου ενημέρωσης όπως είναι οι Financial Times, δεν απέχει πολύ από τα όσα συκοφαντικά είχε πει μετεκλογικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε βάρος των ανταποκριτών του ξένου Τύπου, τους οποίους είχε υποστηρίξει ότι ήταν «συριζαίοι» που έπιναν μπάφους στο Μαξίμου.
«Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται», είχε πει τότε ο κ. Παπαδημητρίου.
- πηγή: documentonews