ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Σας έλειψε;

Σας είχε λείψει; Εαν ναι, πρέπει να γνωρίζετε πως επιστρέφει με την εκπομπή της αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ από την ΕΡΤ2.
Ο λόγος για την Βίκυ Φλέσσα και την εκπομπή «Στα Άκρα». Και για να την εμπεδώσουμε καλά η εκπομπή θα επαναλαμβάνεται στην ΕΡΤ2 κάθε ερχόμενη Δευτέρα από την πρώτη προβολή της με το πέρας του προγράμματος της ημέρας..

Ετσι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, ο καθηγητής Κοινωνικής και Φυσικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Yale, Νικόλας Χρηστάκης, εγκαινιάζει με την αποκλειστική του συνέντευξη στη Βίκυ Φλέσσα τον νέο κύκλο εκπομπών «ΣΤΑ ΑΚΡΑ». Αφορμή γι' αυτή τη συνέντευξη είναι το νέο του βιβλίο «Προσχέδιο».
Ο N. Χρηστάκης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους 100 σημαντικότερους στοχαστές στον κόσμο, μεταξύ άλλων, απαντά στα εξής ερωτήματα:
  • Είναι στα γονίδιά μας εγγεγραμμένη η καλοσύνη;
  • Πώς επιλέγουμε τον σύντροφό μας και τους φίλους μας;
  • Πώς με βάση τη θεωρία των «κοινωνικών δικτύων» οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τον τρομοκράτη Μπιν Λάντεν;
Η συνέντευξή του θα προβληθεί σε επανάληψη τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 24:00 στην ΕΡΤ2.