ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Το ΜέΡΑ25 απέναντι στον νέο ολιγαρχικό αυταρχισμό

Με παρέμβαση της αντιπροέδρου της βουλής, βουλευτή του ΜέΡΑ25 Σοφίας Σακοράφα την ώρα που εξελίσσονταν η ωμή βία των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ με χημικά και ξυλοδαρμούς απέναντι στους φοιτητές και άλλους συγκεντρωμένους – μετά την κατάργηση του ασύλου από την κυβέρνηση – αποχώρησαν τελικά οι συγκεντρωμένοι, αν και ήδη είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές στην ΓΑΔΑ μεταξύ των οποίων και..
δυο επιστημονικoί συνεργάτες του ΜέΡΑ25 που παραβρίσκονταν στον χώρο προκειμένου να ενημερώνουν την κοινοβουλευτική ομάδα μας για την εξέλιξη της κατάστασης.
Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος της βουλής κ. Σακοράφα μαζί με τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη και Φωτεινή Μπακαδήμα επισκέφθηκαν στην ΓΑΔΑ τον αστυνομικό διευθυντή και απαίτησαν την άμεση απελευθέρωση των δυο στελεχών του ΜέΡΑ25 (Κ.Ντάσκα και Κ.Μαρματάκη) εξηγώντας την εκεί παρουσία τους, όπως και τελικά έγινε.
Με δηλώσεις τους στον τύπο τόσο η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, όσο και οι βουλευτές μας Κλέωνας Γρηγοριάδης και Φωτεινή Μπακαδήμα, αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου Μιχάλης Κριθαρίδης και η αν. εκπρόσωπος τύπου Δανάη Στράτου – που όλοι βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στα δύο στελέχη του ΜέΡΑ25 και να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση τους, μαζί και με άλλους φίλους του κόμματος – υπογράμμισαν ότι εμείς στο ΜέΡΑ25 όλοι μαζι θα βρεθούμε κόντρα και απέναντι στο νέο ολιγαρχικό αυταρχισμό που εκπροσωπεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

ΜέΡΑ25