ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Φρουζής διαψεύδει... Φρουζή (και) για Μανιαδάκη

Σε αντιφάσεις πέφτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής, κατά τη μαραθώνια κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis.
Μία μέρα αφού θυμήθηκε ένα… ραντεβού με την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, τον Μάιο του 2018, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, του πρότεινε να μπει σε καθεστώς προστασίας μάρτυρα,..
το πρώην μεγαλοστέλεχος υπέπεσε σε νέες αντιφάσεις.
Μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Φρουζής διέτεινε ότι ουδέποτε είχε κληθεί από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να δώσει στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση. Ωστόσο, «θυμήθηκε» ότι αυτό συνέβη τουλάχιστον δύο φορές, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω υπομνήματος.
Επίσης, ο κ. Φρουζής μέχρι σήμερα υποστήριζε ότι δεν γνωρίζει τον Νίκο Μανιαδάκη, προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση.
«Θυμήθηκε», όμως, πως τελικά υπήρξαν «κάποια στιγμή» συνεργάτες για τη Novartis, αλλά… δεν θυμάται αν υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων εκείνη την περίοδο. - πηγή: newpost