ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Την παραίτηση Γκαγκάκη ζητά ο Γερουλάνος

Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Τεχνόπολης, ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος. Αιτία ήταν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και η διακωμώδηση από το πάνελ (συμμετείχε και η Γκαγκάκη) της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ»,..
Παύλος Γερουλάνος, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:
"Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.
Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία."