ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ποια είναι η αμοιβή της Τρέμη στην ΕΡΤ

Τι είπε ο Κ. Ζούλας όταν ρωτήθηκε σχετικά

Διάλογος (στους διαδρόμους της Βουλής) ανάμεσα στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, στο περιθώριο της λαμπρής τελετής για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση:  
«Θα πολιτευτείς;» ρώτησε ο ένας Πρόεδρος (της Βουλής) τον άλλον πρόεδρο (της ΕΡΤ), για να λάβει την απάντηση: «Οχι ακόμα». Οπως..
γράφει ο Βηματοδότης, πρόκειται για ένα παιχνίδι που παίζεται μεταξύ Τασούλα και Ζούλα, εδώ και χρόνια εν είδει πειράγματος.
Κατά τα άλλα, όπως έλεγε ο ίδιος o K. Zούλας στη Βουλή, αισθανθηκε υπερήφανος επειδή άρχισε τις διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις της ΕΡΤ χωρίς να αναμείξει την ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται, είπε, με τρία συνδικαλιστικά σωματεία εκτός της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Ο Κ. Ζούλας ρωτήθηκε και για την Ολγα Τρέμη, επιβεβαιώνοντας ότι θα παρουσιάζει (κατά πάσα πιθανότητα από το τέλος του μήνα) μια εκπομπή, μαζί με τρεις άλλους και ότι η εκπομπή αυτή θα είναι εξωτερική παραγωγή.
Οσον αφορά την αμοιβή της κυρίας Τρέμη, o Βηματοδότης γράφει: Δεν μου επιτρέπεται να πω καθότι είναι θέμα προσωπικών δεδομένων, αλλά ο Κ. Ζούλας διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μεγάλη.