ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Α. Σρόιτερ: Παιδιά, ψυχραιμία με το δημόσιο σταύρωμα

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha , Αντώνης Σρόιτερ, πήρε θέση σχετικά με τα λάθη που γίνονται μπροστά στην καμέρα, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Ο Σρόιτερ χωρίς να αναφέρεται καθόλου στον Λιάγκα ή την εκπομπή του θεώρησε ότι πρέπει να παρέμβει της τηλεόρασης κι αυτός βλέπετε)..
στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις επιθέσεις προς τα πρόσωπα της ΤV (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μας βρει).
Διαβάστε τι έγραψε (χωρίς κανένα τόνο) στο Instagram:
«Οταν ξεκινουσα στην τηλεοραση, ενας «γκουρου» της TV μου ειχε πει: «Η καμερα ειναι ο πιο σκληρος κριτης που θα εχεις ποτε. Οτι αδυναμια εχεις, θα την ξεσκεπασει». Ψυχραιμια με το δημοσιο «σταυρωμα» οσων κανουν λαθος μπροστα στην καμερα. Ακομη και χοντρο. Λαθος κανουν ολοι καποια στιγμη στη ζωη τους. Απλα εχουν το προνομιο να μην καταγραφει. Οποιος δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ λαθος στη ζωη του, ας ζηταει κρεμαλες. Και ας ερθει και στην Αυτοψια να μιλησει. Ψαχνουμε εναν αλανθαστο χρονια τωρα.»







Οταν ξεκινουσα στην τηλεοραση, ενας «γκουρου» της TV μου ειχε πει: «Η καμερα ειναι ο πιο σκληρος κριτης που θα εχεις ποτε. Οτι αδυναμια εχεις, θα την ξεσκεπασει». Ψυχραιμια με το δημοσιο «σταυρωμα» οσων κανουν λαθος μπροστα στην καμερα. Ακομη και χοντρο. Λαθος κανουν ολοι καποια στιγμη στη ζωη τους. Απλα εχουν το προνομιο να μην καταγραφει. Οποιος δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ λαθος στη ζωη του, ας ζηταει κρεμαλες. Και ας ερθει και στην Αυτοψια να μιλησει. Ψαχνουμε εναν αλανθαστο χρονια τωρα. #trofigiaskepsi
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) στις