ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Μην περνάς έξω από την ΑΣΟΕΕ…

Απολογίες, συγκεντρώσεις αλληλεγγύης, προκλήσεις από τα ΜΑΤ, αλλά και μια παρανοϊκή εισαγγελική πρόταση είχε η σημερινή ημέρα στην Ευελπίδων.
Μέσα στο κλίμα έντασης που έχει καλλιεργήσει και συντηρεί η κυβέρνηση με αιχμή του δόρατος το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα ΜΑΤ, σήμερα ήρθε η ώρα των απολογιών για τους φοιτητές που συνελήφθησαν στα χθεσινά..
γεγονότα έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Ο Γ.Π., ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα αφέθηκε μεν ελεύθερος μετά την απολογία του, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με μία απίστευτη πρόταση από τον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να του επιβληθεί περιοριστικός όρος να μην… περνάει έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Ευτυχώς μετά και τη διαμαρτυρία των συνηγόρων δεν έγινε δεκτή η πρωτοφανής πρόταση.
Εκτός της αίθουσας η ΕΛ.ΑΣ. πρωτοστάτησε στα… παράδοξα με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να εμποδίσουν τον κόσμο να εισέλθει στην αίθουσα για να παρακολουθήσει τη δίκη.
Ένας από αυτούς, μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει πως «αυτές είναι οι εντολές που έχουμε από τη ΓΑΔΑ» δημιουργώντας μερική δυσφορία στους συναδέλφους του.
Αυτά συνέβαιναν, ενώ σε άλλο σημείο, πάντα στην Ευελπίδων, τα ΜΑΤ έκαναν χρήση κρότου λάμψης μέσα στο γεμάτο από κόσμο προαύλιο.
Χ. Κ.  / EφΣυν