ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Εκτός πάνελ η Κατερίνα Γκαγκάκη

Γιατί απουσίαζε από την εκπομπή «Μεσημέρι» - Στη θέση της η Κλεοπάτρα Πατλάκη

Διαφορετικά ξεκίνησε το σημερινό «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Από το πάνελ έλειπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και στη θέση της εμφανίστηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής Κλεοπάτρα Πατλάκη. Από τα πρώτα λεπτά ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να..
αναφερθεί στο θέμα, λέγοντας «η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, είναι λίγο αδιάθετη». 
Θέλοντας, προφανώς, να προλάβει νέο γύρο παραφιλολογίας. Άλλωστε, τις προηγούμενες μέρες μετά το θέμα του σχολιασμού της παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Γκαγκάκη να εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησής της από την εκπομπή.
H σημερινή απουσία της πυροδότησε νέο μπαράζ φημών που έκαναν λόγο για «διπλωματική ασθένεια». Σε επικοινωνία που είχε το ethnos.gr με αρμόδια πηγή του καναλιού του Φαλήρου διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. «Ήταν αδιάθετη και δεν μπόρεσε σήμερα να εμφανιστεί στην εκπομπή» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, με την υπενθύμιση πως και άλλες φορές στο παρελθόν έχει τύχει να απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής η Κατερίνα Γκαγκάκη.

- από κείμενο του Αλέξη Μίχα στο ethnos.gr