ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

H επόμενη μέρα της επόμενης μέρας, την επόμενη μέρα...

Το εκλογικό αποτέλεσμα, οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των εκλογών, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, τα στοιχήματα για τη νέα κυβέρνηση και οι νέες ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 στις 10 το.. βράδυ, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
  • Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο Πάνος Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάκης Βορίδης από τη ΝΔ, ο γενικός διευθυντής της MRB Δημήτρης Μαύρος και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης.
  • Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οΚώστας Κυρανάκης από τη ΝΔ ο Παύλος Χρηστίδης από το Κίνημα Αλλαγής και ο καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, Γεράσιμος Μοσχονάς.
Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.
Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.
Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή. Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας