ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ποιοι δημοσιογράφοι (από τη ΝΔ) μπαίνουν στη Βουλή

Πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ.
Ενας από αυτούς ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπάμπης Παπαδημητρίου (του ΣΚΑΪ) που πήρε το εισιτήριο για την Βουλή στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Ηρθε..
7ος σε σταυρούς, συγκεντρώνοντας 23.973, ακριβώς πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει εισιτήριο για την Βουλή.
Έκτος (6ος) στην προτίμηση των ψηφοφόρων στην Α’ Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία ήρθε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που συγκέντρωσε 24.654 σταυρούς.
Την είσοδο της στην Βουλή «βλέπει» και η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, η οποία συγκέντρωσε στην ίδια εκλογική περιφέρεια 19.144 ψήφους.
Ακόμη ένας δημοσιογράφος που μπαίνει στην Βουλή αυτή την φορά από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας είναι ο Γιάννης Λοβέρδος με 14.384 σταυρούς. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.
Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Δημήτρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.