ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η τελευταία εβδομάδα του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ

«Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτή θα είναι και τελευταία μου εβδομάδα στον ΣΚΑΙ. Μετά διακοπές.» Αυτό έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής που ως γνωστόν τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στον όμιλο του Φαλήρου.
Ο Τάκης Χατζής είναι και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου τις..
καθημερινές με τον Δημήτρη Οικονόμου και τα Σαββατοκύριακα στην τηλεόραση με τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Την απόφαση να αποχωρήσει από τον όμιλο του ΣΚΑΪ την πήρε ο Τάκης Χατζής εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα είχε ενημερώσει τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Στον Alpha o δημοσιογράφος θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή παίρνοντας «σκυτάλη» στο πρόγραμμα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το διαζύγιο Χατζή - ΣΚΑΪ πάντως ήταν απολύτως... βελούδινο καθώς ο παρουσιαστής συνέχισε και συνεχίζει να είναι στον αέρα κανονικά έως τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Τ. Χατζής για όσους εξέφρασαν αμφιβολίες για το αν φεύγει από τον ΣΚΑΪ έγραψε ξανά στο twitter: «Παιδιά φεύγω κανονικά.! Ηταν δύσκολη χρονιά! Και ναι, από Σεπτέμβριο στον Alpha.