ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ποια ηχηρά ονόματα μένουν -μέχρι στιγμής- εκτός Βουλής

Με τα -μέχρι τώρα- στοιχεία, πολλές εκπλήξεις φαίνεται πως επεφύλασσε το αποτέλεσμα της κάλπης, με αρκετά «βαριά» ονόματα και των δύο μεγάλων κομμάτων να μένουν εκτός Bουλής.
Αυλωνίτου, Σβίγγου, Καββαδία, Κουίκ, Πετρόπουλος, Βασιλειάδης, Κοντονής, Δανέλλης, Μάρδας, Χρυσοβελώνη,..
Κυρίτσης, Χριστοφορίδης, Θεοχαρόπουλος, Καρακώστα, Παπακώστα, Ζορμπά, Κουρουμπλής, Τόσκας από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός της νέας Βουλής.

Στην Α Αθηνών, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών, από την Νέα Δημοκρατία μένουν έξω η Φωτεινή Πιπιλή και ο Θόδωρος Φορτσάκης, καθώς εκλέγονται νέα πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Αγγελος Συρίγος. Από τον Σύριζα εκτός μένουν η Ράνια Σβίγκου αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά.
Στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών, εκτός μένει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Μεγάλες απώλειες μετράει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα, καθώς η μείωση του ποσοστού του στην περιφέρεια και η προσθήκη στους βουλευτές της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, άφησε έξω από το Κοινοβούλιο την Ελένη Αυλωνίτου, την Αννέτα Καβαδία και τον Τέρενς Κουίκ που πάντως σημειώνει καλές αποδόσεις και είναι πρώτος αναπληρωματικός.

Στον Δυτικό Τομέα η μεγάλη έκπληξη είναι πιθανόν η μη εκλογή του Γεράσιμου Γιακουμάτου από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Την έδρα του καταλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα, η εκλογή του Θανάση Παπαχριστόπουλου αφήνει έξω και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, και τον Νίκο Τόσκα και τον Παναγιώτη Ρήγα.

Στον Νότιο Τομέα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Η εκλογή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ νέων υποψηφίων όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Χάρης Θεοχάρης, αφήνει έξω γνωστά ονόματα όπως ο Γιάννης Καλιάνος, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Στον ΣΥΡΙΖΑ, στον Νότιο Τομέα, δεν εκλέγονται η Κατερίνα Παπακώστα, ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιώργος Κυρίτσης. (πηγή: newpost)