ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 συζητά για την ΕΡΤ

Σε αναζήτηση προσώπων για τη στελέχωση των διευθύνσεων της ΕΡΤ βρίσκεται η κυβέρνηση και όπως μαθαίνουμε βολιδοσκοπούνται επαγγελματίες της αγοράς με θητεία στην τηλεόραση, αλλά και σε άλλους παρεμφερείς τομείς.
Ειδικότερα ακούστηκε ότι εγινε προσέγγιση σε πρωην στέλεχος του ΑΝΤ1 που παραμένει ενεργός..
στη διαφημιστική αγορά, για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο νέο σχήμα που θα “τρέξει” τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Οι συζητήσεις με τον συγκεκριμένο μάνατζερ ειναι σε εξελιξη ενώ απο τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές προκύπτει οτι πρόθεση της κυβέρνησης ειναι να μην ακολουθήσει την πεπατημένη για να στελεχώσει τον φορέα, αλλά αντίθετα να απευθυνθεί σε πρόσωπα της αγοράς που το όνομα τους δεν είναι στις “συνήθεις” λίστες!
Με άλλα λόγια τα κριτήρια θα ειναι αυστηρά επαγγελματικά, δηλαδή βάσει βιογραφικού και όχι πολιτικά. Κάτι τέτοιο όμως μένει να αποδειχθεί στην πράξη...
Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι εκτός όλων των άλλων δυσκολιών για να πεισθεί ένα στέλεχος της αγοράς να παρατήσει την “ασφάλεια” της εταιρίας του και να αναλάβει ρόλο στην ΕΡΤ, είναι και το οικονομικό! Και δυστυχώς το οικονομικό κίνητρο στην προκειμένη περίπτωση μόνο δελεαστικό δεν είναι.
- πηγή: enimerosi24