ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

H Kαθημερινή έβγαλε «δημοσιογραφικό λαβράκι»

«Δημοσιογραφικό λαβράκι» έβγαλε σήμερα η «Καθημερινή», διεκδικεί το βραβείο Πούλιτζερ με αξιώσεις για φέτος, ρίχνοντας σκόνη σε New York Times και Guardian.
Εκτός, φυσικά, του ότι αποκάλυψε πως το Μαξίμου βρόμαγε τσιγαρίλα, γράφει ότι τα γραφεία βρέθηκαν κλειδωμένα. Ναι, αγαπητοί μου, ήταν κλειδωμένα!..

Τι έκαναν κάθε βράδυ οι υπάλληλοι εκεί, μόλις τελείωναν τις δουλειές τους; Κλείδωναν τα γραφεία τους, άφηναν τα κλειδιά στη φύλαξη και έφευγαν.
Συμβαίνει, ξέρετε, παντού. Κι εδώ στην «Εφ.Συν.» π.χ., όταν αποχωρεί το λογιστήριο το ίδιο πράττει. Κλειδώνει και αφήνει τα κλειδιά στη γραμματεία της εφημερίδας μας. Και με το Εμπορικό Τμήμα τα ίδια.
Ούτε τα παίρνουν στο σπίτι τους τα κλειδιά να κοιμηθούν αγκαλίτσα το βράδυ, ούτε αφήνουν τα γραφεία ξεκλείδωτα.
Είπαμε, η «Καθημερινή» καπάρωσε το Πούλιτζερ. Αποκάλυψε μάλιστα πως φώναξαν τον... κλειδοκράτορα (έτσι τον λέει!), για να τους ανοίξει τα γραφεία. Να έσπαγαν τις πόρτες θα ήταν λίγο δύσκολο, έτσι;
Όσο για την τσιγαρίλα, αρκεί το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ 100.3. «Δεν ξέρω και τι τσιγάρα έκαναν εκεί μέσα», είπε, σε μια επίδειξη υψηλής ποιότητας χιούμορ.
Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα έγραφε η εφημερίδα αν ήταν ξεκλείδωτα τα γραφεία, αν ήταν μπάτε, σκύλοι, αλέστε...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν