ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η Ελενα Ακρίτα άφησε αμάραντα στον τάφο της Αλίκης

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις διαδόσεις ότι ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Α΄Νεκροταφείο ειναι εγκαταλειμμένος και παρατημένος, διέψευσε η Ελενα Ακρίτα που παρέθεσε στο fb και σχετική φωτογραφία. Διαβάστε τι έγραψε η Ακρίτα:
 "Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον..
πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρου Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.
Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.
(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.)"