ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ποιο κόμμα δεν πήρε ούτε μια ψήφο στις εκλογές

Ένα από τα παράδοξα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ότι υπάρχει ένα κόμμα που δεν έλαβε ούτε μια επίσημη ψήφο στην επίσημη καταμέτρηση του Υπουργείου Εσωτερικών.
 Mάλιστα όπως θα δείτε παρακάτω στη φωτογραφία ούτε ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος φαίνεται να το ψήφισε το κόμμα του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο..
Δημοσθένης Βέργης (περι αυτού ο λογος) το κόμμα του, οι Έλληνες Οικολόγοι, δεν πήρε ούτε μία ψήφο είναι επειδή τα ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου κόμματος δεν υπήρχαν καν στα εκλογικά τμήματα.
Ο Δ. Βεργής, όπως είπε στα ΝΕΑ, είχε αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, δήλωσε τους τρεις υποψήφιους στον Άρειο Πάγο, αλλά δεν είχε να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνταν για να εκδώσει ψηφοδέλτια.


«Λόγω οικονομικών δυσχερειών στείλαμε στο υπουργείο Εσωτερικών έγγραφο που έλεγε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις εκλογές και δεν θα τυπώσουμε ψηφοδέλτια. Το κόστος ήταν 50.000 ευρώ και δεν τα είχα. Εγώ, δεν πήρα καμία επιχορήγηση. Ζητήσαμε να γίνει κοινοποίηση στα εκλογικά τμήματα, αλλά προφανώς δεν έγινε», διευκρινίζει ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων.
Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών τον συμπεριέλαβε στα αποτελέσματα, καθώς είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του, αλλά τελικά δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα.
- πηγή: newpost.gr 

- διαβάστε: Αυτοί που δεν ψήφισαν (ούτε) τον εαυτό τους!