ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ο Μαρινάκης απαντά σε ρεπορτάζ του «Documento»

Απάντηση σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο εφοπλιστής απαντά στα περί «επίσκεψης στο Μαξίμου» και στο ότι «ήταν ο πρώτος που
επισκέφθηκε το Μέγαρο μετά..
την ορκωμοσία του πρωθυπουργού».Αναλυτικά η απάντηση Μαρινάκη στο δημοσίευμα του Documento (EΔΩ) έχει ως εξής:
"Όταν κάποιος έχει συμφιλιωθεί με το ψέμα και τη λάσπη, είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος. Αυτός της αλήθειας και της σοβαρότητας.
Ο γνωστός… Βαξεβάνης, που εμφάνιζε με βεβαιότητα τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνουν στις εκλογές(!), σήμερα «ανακάλυψε» επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε ουδεμία περίπτωση.
Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, ο Βαξεβάνης, έχοντας χάσει την εξουσία του Τσίπρα και των υπόλοιπων «Πολιτικών Απατεώνων», μπορεί πλέον να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο γελωτοποιού στο θέατρο Δελφινάριο, στον Πειραιά.
Τέλος, κατανοώ τον πόνο που νιώθει και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λόγω της χθεσινής μετακόμισης του από τα υπόγεια του Μαξίμου!!!".