ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Eλλάδα - Ουγγαρία ζωντανά στο Epsilon TV

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για το Nations League έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά για την τηλεόραση στο Epsilon TV.
Αυτή την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 21:45, η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από την Ουγγαρία για την ήττα στη Βουδαπέστη τον προηγούμενο μήνα και παράλληλα να διατηρήσει ακέραιες τις..
ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της.
Μία ώρα πριν από τη σέντρα, στις 20:45, η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show. Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, οι... νεοαποκτηθέντες Μανώλης Σφακάκης και Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά 8 δημοσιογράφους του σταθμού που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου για ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και τις συνθέσεις των δύο ομάδων.
Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Ουγγαρία.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ο Στράτος Αποστολάκης, που φόρεσε 96 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.